Emlékest Fehér Miki tiszteletére

2019.01.31 12:55

Szombaton 17 órától Fehér Mikire emlékeztünk az ETO FC Győr VIP termében. A termet körbe Miki ereklyéi díszítették, a szervezők hetekig építették-szépítették a kiállítást.

Miután a vendégek helyet foglaltak a megterített asztaloknál, Kovács Katalin köszöntötte a megjelenteket. Ezután Mányi József, az ETO tulajdonosa köszöntötte a vendégeket, és rövid beszédében megemlékezett Mikiről.

Mányi József köszöntője után Stark Péter, Miki barátja és játékostársa mondott gyönyörű beszédet.

Ezután Kovács István megnyitotta az ideiglenes Fehér Miklós kiállítást, és bemutatta a legkülönlegesebb emlékeket.

A szervezők egy emlékplakettel is készültek erre a különleges estére, ezeket Mányi József adta át. Megajándékozta Kovács Istvánt, gazdagítva ezzel az ETO relikviák gyűjteményét, majd egy emlékplakettet átvett Soós Imre ügyvezető a klub nevében. A Fehér család részéről Fehér Miklós, Miki édesapja vett át emlékplakettet, az MLSZ képviseletében pedig Sipos Jenő szóvivő. Emlékplakettet kapott még Miki barátai részéről Stark Péter, Papp Győző, a Kisalföld sportújságírója, a szervezők részéről Sebők Zsolt, illetve a szervezők köszönetképpen megajándékozták Mányi Józsefet.

Az emlékplakettek átadása után Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője rövid köszöntőjében megemlékezett Mikiről, majd az egybegyűltek közösen megtekintettek egy nagyszerű riportfilmet Fehér Mikiről.

A film után felszolgálták a vacsorát, majd a torta következett. A vendégek csillagszóróval és az Edda slágerével emlékeztek Mikire. „Örökre velünk maradsz, őrizzük mosolyodat.”

Családja, barátai, volt játékostársai és edzői körében jó hangulatú estével és egy szívmelengető kiállítással emlékeztünk klubunk legendájára, Fehér Mikire. Sosem feledjük.

Hír ajánló