Pongrácz Viktor a Fourfourtwo magazinban

2013.05.16 17:14

Tehetséggyanús címmel jelentkezik minden hónapban a Fourfourtwo sportmagazin. A lapban Both József, az MLSZ képzési igazgatója és Nyilasi Tibor sportigazgató ajánlásával kerül be egy-egy fiatalember. A júniusi számban az ETO dunaszerdahelyi születésű, ám ma már a magyar korosztályos válogatottban is alapembernek számító Pongrácz Viktornak szentelnek csaknem egy egész oldalt.

Ebből kiderül, hogy Pongi erőssége az agresszív labdaszerzés, a mélységi átadások, és remekül olvassa a játékot, és bár mindenben fejlődni szeretne, a kommunikációs és a gólerősség a lista élén szerepel. Kellemes emlékek között a játékos felidézi a Puskás Akadémia elleni 2010-es sikert, amikor 1-1-es állásnál jött be és három gólpasszt adott a győztes mérkőzésen. Viktor azt is bevallja, hogy kevesen tudják róla, hogy babonás, így például minden meccs előtt az öltözőben úgy hajtogatja össze a mezét, hogy a szám legyen felül, és arra kerül a sípcsontvédő.

 

Minden további érdekességért lapozzák fel a Fourfourtwo júniusi számát, és keressék a 35. oldalon a tizennyolc éves középpályásról készített összeállítást.

Hír ajánló