Tíz Levente-gól a tapolcai kapuba

2013.04.23 10:53

Négy gólos hátrányból egyenlített az U18-as bajnokságban a Győri ETO FC csapata, de nem csak ez a tény emelkedett ki a hétközi mérkőzések közül. Az ugyanis meglehetősen ritka, hogy egy játékos 10 (!) gólig jusson egy mérkőzésen, márpedig Szabó Leventének ez egy focimeccsen sikerült. Az U14-es csapat gólzsákja csaknem a találatok felét vállalta magára a huszonhárom gólt hozó mérkőzésen.


U18-as bajnokság, I. osztály

Paksi FC - Győri ETO FC 4-4 (3-0)

Győri gólszerzők: Szabó B., Pongrácz V., Mayer M., Alasztics B.

 

ETO:  Alasztics M. – Nagy B., Lenzsér B., Tóth R. (Mészáros M.), Bognár L. – Pongrácz V., Kerékgyártó D. (Szabó T.), Alasztics B. – Borkai Á., Vörösbaranyi A. (Mayer M.), Szabó B. Edző: Tuifel Péter.

 

Tuifel Péter: - Ritka, hogy így alakul egy mérkőzés. Nem játszottunk rosszul mégis három nullra vezetett félidőben az ellenfél, amit a második félidőben még egy góllal meg is fejeltek, ezzel nagyon mélyre kerültünk, de a srácok tartását bizonyítja, hogy tizennyolc perc alatt null négyről is fel tudtak állni.

 

U15-ös bajnokság, II. osztály, észak-nyugati csoport


Győri ETO FC U14 – Tapolcai TAC VSE 22-1 (10-0)

Győri gólszerzők: Szabó L. 10, Zimonyi D. 5, Horváth E. 4, Szabó Sz., Varga T., Fülöp A.

 

ETO: Gyurákovics E. (Szánthó E.).– Detrik M. (Váczi M.), Németh B. (Szakács M.), Széles A. (Sándor K.), Szabó Sz. (Sándor K.), - Bagó B. (Lázár B.), Androsch A. (Varga T.), Zimonyi D. – Horváth E., Szabó L., Fekete T. (Fülöp A.) Edző: Rozmán László.

 

Rozmán László: - Örömfutballal ritkaságba menő győzelmet arattunk, gratulálok a fiúknak.


Hír ajánló